Intretinerea echipamentelor Leave a comment

Pentru o utilizare indelungata si pentru mentinerea calitatii imprimantelor se recomanda 
Intretinere preventiva
Zebra recomandă curățarea imprimantei în mod regulat folosind piese si materiale de curatenie Zebra standard. Consultați „Ghidul utilizatorului” pentru mai multe detalii.
• Curățare — Exteriorul este curățat cu o cârpă fără scame și, dacă este necesar, o cârpă moale folosind soluții de curatare recomandate ZEBRA.
Componentele interioare (cap de imprimare, rolă, senzor media, bară de exfoliere, panglică și calea de rulare a suporturilor media) sunt curățate cu alcool sau suflate aer pentru a elimina orice particule.
• Lubrifiere — Toate piesele mecanice sunt auto-lubrifiante și nu necesită lubrifiere suplimentară.
• Calibrarea imprimarii — Calibrarea imprimantei in functie de tipul consumabilului utilizat cat și lungimea minimă a etichetei sunt afectate de  tipul și lățimea suportului, tipul ribonului și viteza de tiparire. Performanța se îmbunătățește pe măsură ce acesti factorii sunt optimizați. Zebra  recomandă întotdeauna utilizarea oricarei aplicații dupa o testare amănunțită.
• Înlocuire cap de imprimare — Pentru o calitate optima a imprimării și o imprimare corespunzătoare ca performanță pe întreaga linie de produse, Zebra recomandă insistent utilizarea de consumabile originale Zebra. Imprimantele sunt proiectate să funcționeze numai cu capete de imprimare Zebra originale, aceasta ducand la maximizarea siguranței și a calității imprimării.

Leave a Reply